miércoles, 12 de enero de 2011

S'OBRI LA BIBLIOTECA





Aquest curs escolar 2010/2011 hem posat en marxa el prèstec de llibres en la biblioteca del centre. D'aquesta manera, a més de poder llegir els llibres de la biblioteca d'aula també podem agafar per a casa llibres de la biblioteca del centre y poder gaudir de tots els llibres que hi ha allí.
Els llibres de la biblioteca estan organitzats per cicles per tal que cada xiquet que vaja sàpiga quins són els llibres adequats a la seva edat.
Els alumnes de 5é i 6é són els encarregats d'apuntar els llibres que agafem i que tornem durant l'hora del pati. Cada dia, per tal d'organitzar la tasca, anen un cicle diferent i tenim quinze dies per tornar els llibres que agafem.
Però a més de ser un lloc on es fan prèstecs de llibres, la biblioteca també és un lloc on anem a llegir i realitzar activitats literàries amb els mestres.
Ens agrada molt anar a la bibliotca ja que allí trobem llibres de tots tipus i per a totes les edats. A més a més, també tenim accés a Internet per buscar informació sobre llibres, bibliografies o dubtes que tinguem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario